Snelle Offerte

Gevaarlijke Goederen

Wees attent op het gevaar van goederen.

Wilt u lithium batterijen, verf of chemicaliën vervoeren door de lucht? Wellicht airbags of gordel aanspanners voor de automotive industrie.

De lijst van goederen geclassificeerd als “gevaarlijk” is lang. De International Air Transport Association (IATA) heeft over 910 pagina’s de naleving uiteengezet uiteen hoe deze goederen als luchtvracht dient te worden vervoerd. De Dangerous Goods Regulations (DGR) geeft nauwkeurig aan welke chemicaliën en stoffen gekwalificeerd dienen te worden als gevaarlijk en hoe deze verpakt, gelabeld en geladen dienen te worden.

De DGR omvat negen verschillende categorieën, inclusief explosieven, vlambare, giftige en bijtende stoffen, maar er zijn ook gevaarlijke goederen waar niet van wordt verwacht dat deze tot gevaarlijke goederen moet worden gerekend zoals haarspray, droogijs, brandblussers.

Op ons kantoor te Schiphol zijn er 4 personen getraind en gecertificeerd in gevaarlijk goed transport via land, zee en lucht alsmede getraind voor luchttransport van alle variaties van lithium batterijen. Wij kunnen u adviseren over ieder aspect van verpakken en documentatie alsmede kunnen wij u op pas gemaakte oplossingen bieden voor uw gevaarlijk goed zending.

CONTACTEER ONS NU

U kunt ons bereiken via telefoon, door het sturen van e-mail of gewoon het invullen van het contactformulier.

Contact